Eu sunt Hank! Fac parte din familie, integreaza-mi capriciile in casa ta!

Sunt convinsa ca iubitorii de animale, mai ales cei care au un catel, o pisica, un peste sau o gaina in interiorul casei lor vor aprecia acest articol. Il scriu la sugestia catelului meu care mi-a indicat faptul ca nu am fost atenta cu el atunci cand i-am ales cosuletul pentru ca acum e plin cu jucarii si este nevoit sa doarma in pat cu mine, in capul meu.

Ca un arhitect ce sunt nu m-am gandit la nevoile lui, dar acum am cateva solutii atat pentru mine, cat si pentru cei care au astfel de probleme.

Cum noi toti avem nevoie de spatiile noastre, asa si micii nostri prieteni vor sa aiba locul lor, un spatiu confortabil, care sa ii reprezinte. Catelul vostru sta de obicei in living? Nu vom pune tapet cu labute pe pereti si nici covoare cu siluete de westie doar pentru ca e locul lui preferat. Putem, in schimb, sa ii integram cosul/ patutul in mobilierul nostru, pisicii sa ii facem un turn geometric colorat inalt sau o ascunzatoare sub scara interioara . Iata cateva exemple:

 

 

Mai nou, in proiectele la care am lucrat a trebuit sa fac designul bailor pentru catei. Ciudat? Absolut deloc pentru ca inteleg utilitatea acestor incaperi, mai ales cand stiu cat e de dificil sa il aduc pe Hank plin de noroi din parc si sa il spal. Exista multe variante de rezolvare a acestor locuri si pentru ca sunt camere dedicate lor, le putem trata in atatea feluri haioase! La fel se intampla si in Pet Saloane sau in Pet Shopuri. Apreciez amenajarile conceptuale precum magazinul Cloud 7din Copenhaga (minimalist, functional, adorabil) sau My Fluffy Friend`s Pet Shop din Vancouver (viu colorat, linii geometrice, spatii de joaca).

 

 

Din seria stiati ca: Stiati ca singura culoare pe care atat noi, cat si cateii o percepem la fel este galbenul? Nu stiu ce parere au Riko si Stich, dar baia lor cu cadita de dus special aflata pe un mobilier inalt (la nivelul stapanei care ii spala) cu scara incastrata pentru ei, tot galben este!

 

Imagineaza-ti si intuieste nevoile animalului tau, indiferent daca e porc de guineea, hamster sau... zebra! Orice ai face pentru el (castroane colorate, casute, depozitari de jucarii), vei face pentru inviorarea casei tale!

 

 

Credeati ca animalele de companie nu cunosc tehnologie si noutatea! Ati incercat sa va intrebati pisica daca prefera mai mult joaca cu un ghem de lana mai mult decat sa alerge dupa laser?