Bine ati venit pe blogul Bloomsbury!   

Tot ce ne inconjoara ne influenteaza negativ sau pozitiv, intr-o proportie mai mare sau mai mica. Noi simtim  asta in fiecare zi, in orice interior ne aflam. Poate ca acesta este motivul pentru care ne-am  indreptat catre arhitectura de interior, un domeniu plin de poveste, texturi, materiale, simturi, armonie, accente, scara, proportie, actiune si mai ales oameni! Ce e dincolo de lucrurile acestea? Este mult studiu, experienta, lucrari realizate care ne-au facut constienti de nevoile celorlalti, de modul in care trebuie sa imbinam elementele astfel incat sa cream spatii cu propria poveste, cu propriile accente de identitate, cu propriile arome.

Acesta este blogul Bloomsbury, un blog dedicat designului de interior unde impreuna cu prietenii sai, arh. Cristina Postu analizeaza, surprind in parerile lor personale amenajari, produse, realizeaza campanii cu scop educativ si social.

 

Este un blog facut din pura pasiune, este un spatiu in care ne asezam sufletul in imagini si cuvinte incercand sa va inspiram!