despre

Orice spatiu spune o poveste, mai ales interiorul in care ne petrecem timpul. Noua ne plac povestile frumoase, cu stil, care dezvaluie mai multe aspecte despre personajele care le dau viata.  Spatiile cu personalitate, organizate, pretioase sunt un cumul de elemente materiale si de relatiile care se stabilesc intre acestea, emotiile generate confera acestor locuri unicitate si insemnatate.

 

construieste-ti povestea cu noi

Despre cine povestim? Despre Bloomsbury Design, un birou de arhitectura de interior care respira si inspira creativitate. Cu pasiune, dedicare si motivatie, transformam orice spatiu conform dorintelor clientilor. Trecand imaginatia beneficiarilor prin filtrul experientei, al cunostintelor si al regulilor de compozitie, generam interioare fabuloase, care se potrivesc perfect personalitatii fiecaruia.

De-a lungul timpului am acumulat un portofoliu vast ce surprinde modul in care provocarile intalnite pe parcurs ne-au determinat sa ne punem in joc rafinamentul si creativitatea. In design nimic nu are limite, orice este posibil! Prin urmare ne putem folosi imaginatia nestingheriti!

Lucram cu aceeasi dedicare la conturarea si amenajarea tuturor tipurilor de spatii: apartamente, case, birouri, restaurante, cafenele,  showroomuri, hoteluri, spatii dedicate copiilor (locuri de joaca sau gradinite), SPA-uri, piscine, zonei de retail si cazinouri.

Pentru ca nu facem compromisuri in privinta calitatii si pentru ca suntem constienti de complexitatea si de dificultatile impuse de fiecare proiect in parte, ne adresam persoanelor deschise. Celor care inteleg de ce este necesara contactarea unui  architect de interior in vederea definirii si construirii unor spatii de calitate. Promovam durabilitatea in timp a finisajelor si tinem ca prima lor caracteristica sa fie calitatea; realizam concepte care dainuie, sunt inovatoare, functionale si inventive.  Datorita acestor aspecte oferim servicii pentru zona mediu-lux.

 

cel mai important este sa simti povestea

Nu este important doar modul in care citesti, vizualizezi sau auzi o poveste - in aceeasi masura conteaza felul in care o simti si o traiesti. Maniera in care aceasta te inspira si te provoaca, deschizandu-ti noi perspective . Cunoscand fiecare client in parte reusim sa ii conturam mai bine lumea de vis.

 

daca simti povestea, te vei uni cu ea

Asa cum orice poveste are un inceput, un continut si o inchiere, amenajarea unui interior urmeaza pasi asemanatori. Astfel putem fi siguri ca totul va functiona ideal, in functie de natura fiecarui proiect in parte, de cerintele si de posibilitatile de colaborare

Initial stabilim o intalnire cu beneficiarul in care discutam despre serviciile noastre, despre ce ii putem oferi in functie de proiectul de amenajare.  Oferta noastra depinde de suprafata si de complexitatea proiectului.

Al doilea pas este intalnirea la santier. Vedem spatiul, realizam releveul (masuratori) si alaturi de  client punem bazele discutiei care priveste amenajarea.

Urmatoarea etapa este realizarea temei de proiectare: intr-un cadru familiar stam de vorba despre  destinatia spatiului si despre stilul de viata al persoanelor care il vor utiliza. Mai departe vom identifica modul in care se doreste amenajarea si, daca este cazul, detalii  legate de scenografia, culorile, materialele sau texturile dorite. Teama de alegeri nu trebuie sa existe deoarece noi stim ca nu exista optiuni corecte sau incorecte.

Prin experienta si creativitatea care ne caracterizeaza vom gandi optiunile ideale, care il caracterizeaza cel mai bine. Vrem sa ne cunoastem clientul, sa aflam ce isi doreste de la spatiu (fie ca il foloseste direct, fie ca nu). Abia dupa ce adunam toate aceste informatii putem demara procesul de creatie.

Intr-o intalnire ulterioara vom prezenta conceptul proiectului. Conceptul nu presupune doar alegerea pieselor de mobilier, a accesoriilor si a obiectelor de iluminat - acesta inglobeaza ideea din spatele proiectului, compozitia spatiilor si a obiectelor, atmosfera generata si stabilirea regulilor care compun un spatiu.

Odata acceptata propunerea, ne ocupam de partea de detaliere tehnica, cu absolut tot ce presupune aceasta, dupa care intram in legatura cu furnizorii. Avem o baza de date generoasa, cu zeci de variante globale. Concomitent, ne ocupam de santier.  Vizitam santierul de fiecare data cand este nevoie de noi acolo, luand deciziile impreuna cu constructorii si cu beneficiarul.

 

Bloomsbury- caracter activ, creativ, echilibrat

Bloomsbury Design militeaza pentru armonia povestilor din interior, pentru echilibrul fizic si psihic. Credem cu tarie in calitate, in unicitate, in detalii perfecte si concepte care te pot  purta in calatorii fara sfarsit, pline de intamplari neasemuite.