Posted on 3 Aug 2015 - 12:00am
by Cristina Postu
Cu ocazia interviului dat in legatura cu folosirea tapetului printat m-am decis sa va iau de mana si sa va duc in lumea extraordinara a acestui finisaj. De ce extraordinara? Pentru ca asa este! Puncte forte: exista modele care se potrivesc oricarui interior, in orice stil abordat, intr-un infinit de variante colorate, care pot imita sau chiar pot fi realizate din materiale iesite din comun (metal, scoici, bambus etc.), potrivite oricarui buget.
Posted on 22 Apr 2015 - 2:45pm
by Cristina Postu
Vitrina este cartea de vizita a unui magazin, prima impresie lasata de spatiul comercial, nimfa care te atrage in interior si care spune tot despre ce este frumos, unic, conceptual din zona in care urmeaza sa intri si sa achizitionezi lucruri. Vitrina este o poveste, un decor care inglobeaza o multitudine de elemente care urmaresc sa evidentieze calitatea si carateristicile produselor.
Posted on 12 Mar 2015 - 4:25pm
by Cristina Postu
In sfarsit a venit primavara! Dupa frig, gheata, zapada si vand taios, Soarele isi face aparitia si ne da energie. Asta pare a fi suficient, dar primavara ne mai aduce si astenie pe care trebuie sa o combatem asa cum putem mai bine. Solutia? Incepe revitalizarea din interiorul spatiului tau! Iata 5 sfaturi pe care le poti urma: